Tilbud på nettkurs

NAL tilbyr 40 prosent på alle våre nettkurs som kjøpes i tidsrommet 16. mars til 15. mai 2020. Du finner kursene under blå fane oppe til høyre på denne siden. Når du går inn og kjøper kurset, vil ordinær pris komme opp, men rabatten trekkes fra fakturaen. Merk at du kan se kursene når du vil! Tilgang med det samme, faktura kommer i ettertid.

På grunn av koronaviruspandemien har NAL utsatt alle arrangementer første halvår 2020. Sikkerheten til kursdeltakere, samarbeidspartnere og ansatte er vår første prioritet. Direkte beskjed blir gitt kursdeltakere og andre involverte. Spørsmål kan sendes til nal@arkitektur.no.

 

Nettkurs publiseres fortløpende – følg blått for nettkurs

Her finner du våre nettkurs. Det er enten kurs du kan følge via direkte strømming i samtid, eller opptak fra tidligere kurs som er tilgjengelig for salg. Vi har satt ned prisen på de eldste nettkursene som det fremdeles er god interesse rundt.

Både deltakere i sal og deltakere på strømming får tilgang til opptakene etter kurset.  Du kan du gå inn flere ganger og se kurset eller dele det opp i flere fremvisninger. Nettkurset er personlig, knyttet til den påmeldte og ikke til fremvisning. Ta kontakt med oss for tilbud om gruppepris, vi kan gi deg et godt tilbud.

ALLE NETTKURS

Filtrer på fagområde
Bolig
Energi og miljø
Inspirasjon
Lovverk
Planlegging/By- og stedsutvikling
Profesjonalisering
Prosjektering
Universell utforming