JULETILBUD: Kjøp nettkurs nå og se når det passer deg. Tilbudet omfatter alle nettkurs fra NAL og gjelder til og med 15. januar 2019. Rabatten vil bli fratrukket på fakturaen. Kurs som avholdes fra januar 2019 og fremover er unntatt.
Ved kjøp av nettkurs blir dette tilgjengelig med en gang, og er tilgjengelig også etter at juleilbudet er avsluttet. Kurset kan ikke lastes ned, men du kan se det flere ganger og dele opp visningen så ofte du ønsker. Gruppevisning skal kun skje etter særskilt avtale med NAL. Ta kontakt med oss, så gir vi deg et godt tilbud.

Studentprisene er ikke omfattet av tilbudet.

 

Nettkurs publiseres fortløpende – følg blått for nettkurs

Her finner du våre nettkurs. Det er enten kurs du kan følge via direkte strømming i samtid, eller opptak fra tidligere kurs som er tilgjengelig for salg. Vi har satt ned prisen på de eldste nettkursene som det fremdeles er god interesse rundt.

Både deltakere i sal og deltakere på strømming får tilgang til opptakene etter kurset.  Du kan du gå inn flere ganger og se kurset eller dele det opp i flere fremvisninger. Nettkurset er personlig, knyttet til den påmeldte og ikke til fremvisning. Ta kontakt med oss for tilbud om gruppepris, vi kan gi deg et godt tilbud.

 

ALLE NETTKURS

Filtrer på fagområde
Bolig
Energi og miljø
Inspirasjon
Lovverk
Planlegging/By- og stedsutvikling
Profesjonalisering
Prosjektering
Universell utforming