Om nettkurs og pålogging

Her finner du informasjon om nettkurs og pålogging via "Min side".

29.09.2014

PÅLOGGING:

Medlemmer: Alle NALs medlemmer har tilgang til "Min side" med mobilnummer som brukernavn. Dersom du som medlem ikke har registrert ditt mobilnummer i vår medlemsbase, melder du inn dette til administrasjonen på e-post: nal@arkitektur.no eller i skjema eller ringe oss på telefon 23 33 25 00. Er du usikker på om du er registrert med riktig mobilnummer, kan du bare teste dette ut ved å klikke på lenken: "NAL-medlem, men jeg mangler passord". Skriv inn ditt mobilnummer og bestill passord til din mobil. Dersom nummeret er registrert hos oss, vil du få passord tilsendt umiddelbart. Trykk deretter på "Tilbake". Logg deg på med ditt mobilnummer og passordet som ble sendt via sms. Nå er du pålogget "Min side". Her vil du se dine kurspåmeldinger, kjøp og historikk. Her kan du også endre dine kontaktopplysninger og passord "Kontaktinformasjon og passord". 

Tidligere kursdeltagere: Dersom du tidligere har gått på kurs hos NAL, men ikke er medlem, og har registrert ditt mobilnummer i vårt system, er det bare til å trykke på "Registrert bruker, men jeg mangler passord". Da kan du skrive inn ditt mobilnummer og få tilsendt ditt passord via sms. Dette passordet kan du selv endre i "Min side". Dersom systemet ikke finner ditt mobilnummer, kan du ta kontakt med NAL, slik at vi kan oppdatere riktig mobilnummer. 

Ny bruker (verken medlem eller tidligere kursdeltager): Du må opprette deg som ny bruker. Dette gjør du helt nederst i påmeldingsfeltet på et konkret kurs. Du mottar da en SMS straks etter registrering som du kan benytte i kombinasjon med ditt mobilnummer for å logge deg inn. 

 

OPPDATERT KONTAKTINFORMASJON: På de innloggede sidene vil du også ha tilgang til å endre din kontaktinformasjon hos oss. Det sikrer at tidsskrifter og fakturaer kommer frem til deg slik det skal. Du kan også endre ditt passord. 

BEKREFTELSE/KVITTERING: Når du har meldt deg på og/eller kjøpt et kurs/nettkurs, får du en bekreftelsesmelding som viser hva du har meldt deg på/kjøpt. Du får også en epost-kvittering tilsendt til din epost-adresse. 

HVA DU FÅR TILGANG TIL: På innloggede sider (Min side) vil du ha tilgang til de kursene du er påmeldt, har kjøpt av nettkurs, kurs samt alle avholdte kurs. Neste gang du melder deg på kurs, logger du deg inn med mobilnummer og passord. Kontaktinformasjon vil da være ferdig utfylt, og du trenger kun å bekrefte påmeldingen/kjøpet.  

 

SLIK FUNGERER NETTKURS:

Nettkurs omfatter både direkte sending og opptak av utvalgte NAL-kurs. Dersom du har kjøpt tilgang til direkte visning, vil du også kunne se opptaket i etterkant. I tillegg er det flere eksterne nettkurs som arrangeres i samarbeid med andre aktører. 

Alle nettkurs er markert som "Nettkurs" i selve kurslisten. Her er en liste over alle tilgjengelig nettkurs per dags dato. 

For å kunne se NALs nettkurs, må du først kjøpe et kurs og deretter logge deg inn på "Min side".

Når du er logget inn vil det stå: « Du er logget inn som «ditt navn».

Når du er logget på "Min side", finner du kurset under «Mine kommende kurs». Når du klikker på selve kurset, vil du se en video-rute øverst i kurs-artikkelen. 

For å kunne se video kan du enten gå til «Dine påmeldinger» og «Gå til din kursoversikt» på høyre siden i bekreftelsessiden. Eller så kan du gå til menypunktet «Kurs & arrangementer» og via selve kurslisten kan du scrolle deg nedover i listen og finne nettkurset som du har kjøtt. Alle nettkurs er listet opp under «Nettkurs» i kurslisten. Husk at du alltid MÅ være pålogget for å kunne se video som du har kjøpt. Dette er fordi video er "lukket innhold". 

Husk også at du kan filtrere på "nettkurs" i kurslisten. Det gjør det enklere å finne det akutelle nettkurset.  

 

TEKNISKE KRAV TIL LØSNINGEN:

Vi anbefaler Firefox eller Chrome som nettlesere. "Min side" fungerer best med disse nettleserne. 

Båndbredde/internettilgang bør være minimum 6000 kbps (4 megabit) for live streaming. Lavere båndbredde kan fungere på streaming av opptak, men NAL kan ikke garantere for at det vil være optimalt, spesielt når det gjelder live-sendinger på nettkursene. 

BETINGELSER: Betingelser knyttet til nettkurs finner du på hvert enkelt nettkurs. Disse betingelse blir også kommunisert ut via bekreftelseskvitteringen og eposten som blir sendt etter at du har kjøpt et nettkurs. 

PROBLEMER? KONTAKT OSS!

Dersom du har kjøpt et nettkurs, og ikke får tilgang til video-innholdet, ta kontakt med nal@arkitektur.no eller tlf 23 33 25 00

Dersom du ikke får logget deg på "Min side», ta kontakt med nal@arkitektur.no eller tlf 23 33 25 00