Tilbake til alle kurs og arrangementer

De viktige trærne

Botanisk hage, Klimahuset 29. september 2021
De viktige trærne
Kurs
Inspirasjon
Utbygging, fortetting og endret bruk av allerede bebygde arealer går hardt utover trær i byen. NAL og Bykuben, Oslo kommune inviterer til kurs og samtale om trærnes plass i by og byggeprosjekter.
Pris
MNAL kr 3450,-
MNIL kr 3450,-
MNLA kr 3450,-
Stud.arch. NAL kr 250,-
NIL-studentmedlem kr 250,-
NLA-studentmedlem kr 250,-
Kursdeltaker kr 4700,-
Wildcard kr 500,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

I store transformasjonsområder er det stedvis kun rester igjen av naturlig trebestand. I mange nye gater og byrom har ønsket om trær blitt tilsidesatt av andre hensyn, både over og under bakken. 

Hvis vi forventer at trær skal være en inkludert del av den byen vi bygger, og etterlater oss, så må måten vi planlegger og gjennomfører byggeprosjekter, gi større plass til trær. Det gjelder både de eksisterende trærne, og de trærne vi planlegger å etablere.

Oslo kommune har vedtatt ambisjonen om å gjennomføre en storstilt satsing på bytrær dette tiåret. Med prosjektet Oslotrær, treplantingsdugnad frem mot 2030, skal trær få økt plass i kommunens egne planer, prosesser og prosjekter og i samarbeidet med alle som prosjekterer, bygger og forvalter eiendom i Oslos byggesone.. ByKuben koordinerer aktivitetene i prosjektet. 

I samarbeid med Bykuben og Oslotrær; Oslo Kommunes tiårsplan for 100 000 nye trær til byen, inviterer vi til kurs og samtale om trærnes plass i by og byggeprosjekter. 

Målgruppe: Prosjekterende arkitekter, landskapsarkitekter, by- og arealplanleggere.

NB: Kurset og debatten vil bli strømmet og kan senere sees i opptak. Koronasituasjonen avgjør hvor mange som kan være til stede, og ved plassbegrensning vil NAL-medlemmer prioriteres til det fysiske arrangementet.

Detaljert program følger snart 

Grupperabatter: Rabattene er basert på MNAL prisene

  • Kategori A: 4-10 personer: 20 % på sine faste priser (wildcard, MNAL/MNIL/MNLA, studenter, øvrige) Hver får da 20% på sin pris
  • Kategori  B: 11-20 personer: 30% på sine faste priser
  • Kategori  C: 21 + personer: 40 % på sine faste priser

 

 

Jeg ønsker å melde meg på

VARIGHET
29. september kl 09.00 til
29. september kl 16.00
PÅMELDINGSFRIST
22. september 2021
ANSVARLIG
Dagny Marie Bakke