Tilbake til alle nettkurs

Nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger (opptak)

2. desember 2020
Nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger (opptak)
Frokostmøte
Materialtreff i dybden
Foto: Rockwool
Velkommen til inspirasjon og faglig påfyll. ROCKWOOL inviterer i samarbeid med NAL til webinar om nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger. 70% reduksjon av CO2-utslipp.
Pris
MNAL kr 0,-
Kursdeltaker kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

 

Webinaret gir innsikt i hvordan arkitekter kan prosjektere mer bærekraftig med isolasjonsmaterialvalg som reduserer CO2-utslippet med 70 %, et material som sørger for passiv brannsikring av bygget som igjen hindrer brannspredning. Produktet gir også mulighet for slankere konstruksjoner, større arealutnyttelse og prisgunstige løsninger.

Målsetting: Webinaret gir deg:
• mer kunnskap om isolasjon
• branntester levert til massivtre med konkrete eksempler
• kunnskap om materialer med lave klimagass avtrykk
• kunnskap om hvordan all isolasjon kan resirkuleres

En ny EPD kommer – hvordan kan du som arkitekt dra nytte av dette i prosjektering?

ROCKWOOL har det siste året utført en rekke branntester på konstruksjoner og løsninger for å dokumentere systemløsninger som kan bidra til enklere, billigere og mer optimale konstruksjoner. Vi vil blant annet presentere en test med brann i 120 minutter på en utvendig isolering vegg av massivtre.

Foredragsholdere:

  • Christer Engelstad, konsulent i ROCKWOOL siden 2012. Arbeider med beskrivende rådgivning innenfor bygg og Rockwool-relaterte produkter.
  • Trond Olsson, ansatt i ROCKWOOL siden 1980. Arbeider med teknisk rådgivning og er ansvarlig for utførelse av branntester.

Passer for: Alle som arbeider med prosjektering og utførelse av bygg og konstruksjoner hvor det vil være et brann- eller lydkrav.

 

Selges frem til
1. april 2021
ANSVARLIG
Peter Ranås
Status
Påmeldingsfrist er utgått