Tilbake til alle nettkurs

Nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger

2. desember 2020
Nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger
Frokostmøte
Materialtreff i dybden
Foto: Rockwool
Kl. 09.00-09.30: Velkommen til inspirasjon og faglig påfyll. ROCKWOOL inviterer i samarbeid med NAL til webinar om nye branngodkjente konstruksjoner og løsninger. 70% reduksjon av CO2-utslipp. Gratis tilgang, men deltakere må melde seg på.
Pris
MNAL kr 0,-
Kursdeltaker kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

2. desember kl. 09.00-09.30

Webinaret gir innsikt i hvordan arkitekter kan prosjektere mer bærekraftig med isolasjonsmaterialvalg som reduserer CO2-utslippet med 70 %, et material som sørger for passiv brannsikring av bygget som igjen hindrer brannspredning. Produktet gir også mulighet for slankere konstruksjoner, større arealutnyttelse og prisgunstige løsninger.

Målsetting: Webinaret gir deg mer kunnskap om isolasjon, med branntester levert til massivtre med konkrete eksempler, kunnskap om materialer med lave klimagass avtrykk, og hvordan all isolasjon kan resirkuleres som igjen reduserer avfall. En ny EPD kommer – hvordan kan du som arkitekt dra nytte av dette i prosjektering?

ROCKWOOL har det siste året utført en rekke branntester på konstruksjoner og løsninger for å dokumentere systemløsninger som kan bidra til enklere, billigere og mer optimale konstruksjoner. Vi vil blant annet presentere en test med brann i 120 minutter på en utvendig isolering vegg av massivtre.

Arrangementet er gratis for alle, men påmelding er nødvendig.

Foredragsholdere:

  • Christer Engelstad, konsulent i ROCKWOOL siden 2012. Arbeider med beskrivende rådgivning innenfor bygg og Rockwool-relaterte produkter.
  • Trond Olsson, ansatt i ROCKWOOL siden 1980. Arbeider med teknisk rådgivning og er ansvarlig for utførelse av branntester.

Passer for: Alle som arbeider med prosjektering og utførelse av bygg og konstruksjoner hvor det vil være et brann- eller lydkrav.

Om strømmingen: Vi strømmer direkte her på siden onsdag 2. desember kl. 09.00 til kl. 09.30. Redigerte opptak blir tilgjengelig i ettertid. Deltagere får tilsendt brosjyre om brannsikkerhet

 

Jeg ønsker å kjøpe kurset

Selges frem til
2. desember 2020
ANSVARLIG
Peter Rånås