Tilbake til alle kurs og arrangementer

BYLIVkonferansen 2020

Narvik 22. oktober 2020
BYLIVkonferansen 2020
Konferanse
Planlegging/By- og stedsutvikling
Samspillets kunst - inkluderende stedsutvikling. Velkommen til Narvik 22.-23. oktober! Hvordan kan vi få til bedre samspill i by- og stedsutviklingen både innad i kommuner og i regioner som helhet? Hva skal til for å lykkes i samspillets kunst?
Pris
Fysisk deltakelse kr 800,-
Digital enkeltbillett kr 500,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

BYLIVkonferansen 2020 vil presentere mindre og mellomstore byer som går foran og viser vei for hvordan vi kan skape inkluderende og bærekraftige lokalsamfunn. Bli med og la deg inspirere gjennom aktiv deltakelse på parallellsesjoner og foredrag fra lokale og nasjonale aktører.

Konferansen er relevant for alle som jobber med stedsutvikling i privat eller offentlig sektor, og alle som bidrar til den levende, bærekraftige byen gjennom private initiativ og frivillig arbeid.

Det vil være mulig å delta digitalt. Velkommen til to aktive og inspirerende dager!

Konferansen vil også presentere Attraktiv by-prisen. Statens pris for bærekraftig by- og stedsutvikling belønner høy kvalitet i planlegging og gjennomføring av slik utvikling. I kåringen legges det vekt på de tre dimensjonene ved bærekraftbegrepet; økonomisk, sosial og miljømessig. Tidligere finalister, prisvinnere og fagjuryen vil dele sine erfaringer med hvordan man skaper attraktive byer, og hvilke tiltak de mener har hatt størst effekt. 

BYLIVkonferansen 2020 arrangeres av BYLIVsenteret i Norske arkitekters landsforbund i samarbeid med Nordland fylkeskommune og Narvik kommune. Distriktssenteret og Kommunal- og moderniseringsdepartementet er viktige bidragsytere.

Se program og les mer her

Merk at påmelding går direkte til egen side opprettet for konferansen.
Se flere priskategorier her.

Vi legger opp til å kunne samle opp mot 100 deltakere som en fysisk konferanse i tråd med gjeldende smittevernregler.

I tillegg vil det være mulig å kjøpe digital billett for både for dag 1 (plenumsamling) og dag 2 (plenumsamling + parallellsesjon).
Nytt av året er at vi oppfordrer kommuner til å kjøpe digital gruppebillett.

STED
Quality Hotel Grand Royal
Kongensgate 64
Narvik
VARIGHET
22. oktober kl 08.00 til
23. oktober kl 11.00
PÅMELDINGSFRIST
20. oktober 2020
ANSVARLIG
Perann Stokke
Status
Påmeldingsfrist er utgått