Tilbake til alle nettkurs

White arkitekter presenterer bystrand og strandpark i Bergen

20. august 2020
White arkitekter presenterer bystrand og strandpark i Bergen
Digitalt medlemsmøte
True Blue: Konkurransevinner White arkitekter sitt forslag til bystrand og ny Lungegårdspark i Bergen.
Nytt gratis tilbud til våre medlemmer: Vi presenterer vinnerne av arkitektkonkurranser der NAL har gitt bistand og råd. Først ut er White arkitekter, som har tegnet bystrand og ny Lungegårdspark i Bergen.
Pris
Medlem NAL kr 0,-
Studentmedlem kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Møtet ble sendt direkte 20. august kl. 08.30-09.15. Ved å logge inn på Min side kan NAL-medlemmer se det i opptak. Kopier denne lenken: https://kurs.arkitektur.no/1263525 og lim den inn i adressefeltet etter at du har logget inn.

Vi vil framover arrangere digitale medlemsmøter i etterkant av arkitektkonkurranser som NAL har vært involvert i. Her vil konkurransevinnerne presentere sine prosjekt. De vil si litt om hvordan de har tenkt og hvordan de vanligvis arbeider med konkurranser. I tillegg vil konkurranseavdelingen i NAL presentere juryens vurderinger og fortelle hva den har lagt vekt på og ser på som gode grep.

Vinnerprosjektet som White arkitekter skal presentere i dette medlemsmøtet har allerede fått mye omtale, både internasjonalt og her hjemme. Dette er en ypperlig mulighet for NALs medlemmer til å få innsikt i hva arkitektene har gjort for å lykkes med prosjektet.

Disse presentasjonene vil foregå på Zoom, men du må logge inn på NALs kurssider for å registrere deg. Møtene vil være gratis for alle våre medlemmer. Deltagere vil ha anledning til å stille spørsmål gjennom chattefunksjonen i Zoom.

 

Dette kurset er gratis for medlemmer. Logg inn og få tilgang.

Selges frem til
1. januar 2022
ANSVARLIG
Børge Sildnes