Tilbake til alle nettkurs

Materialtreff med den tidligere amerikanske ambassaden

26. november 2020
Materialtreff med den tidligere amerikanske ambassaden
Frokostmøte
MATERIALTREFF
Interiør fra Ambassaden. Lund Hagem og Atelier Oslo
Syv kvalitetsleverandører presenterer produkter og nyheter innen byggvarer, tetningsmidler og baderom/sanitær spesialtilpasset arkitektbransjen. Svein Lund fra Lund Hagem Arkitekter AS presenterer Ambassaden - transformasjonsprosjektet av den tidligere amerikanske ambassaden, som ble tegnet av den finsk-amerikanske arkitekten Eero Saarinen.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

1. Duravit

Duravit har en lang historie. De siste 30 årene har produktdesign sammen med kvalitet stått sentralt som kjerneverdi for selskapet. Som et lite utdrag av denne reisen, skal jeg ta dere med på en liten designhistorie gjennom ett av Duravit sine mange produktserier.
Når design og kvalitet blir prioritert så oppnår vi holdbare produkter. Bærekraft har vært en del av Duravits strategiske policy i flere år. Duravit deltar i flere internasjonale test- og sertifiseringssystemer og har tatt en ledende rolle i bransjen.

 2. Cosentino

Vi kommer att presentera vår badrumskollektion och vilka möjligheterna är för att skapa något unikt och hållbart. Cosentino har ett brett utbud av produkter till badrumsmiljöer så som handfat, duschkar, golv och vägglösningar.3. Geberit

Sanitærrommet 2020. Hva gir merverdi for mennesker og bygg?
Integrerte sanitærløsninger, nyheter og kvaliteter i både næringsbygg og bolig.
Innbygningssisterner, funksjonelle, hygieniske sanitær og baderom design


4. Unicon

Hva er riktig valg av Byggemateriale?
Hvilken levetid ønsker byggherren på sine bygg og hvem er interessert i å betale for miljøvennlige løsninger? Unicon kommer og forteller litt om betongens fortreffelighet og utvikling de siste årene, samt at det blir gitt en oppdatering på de nye Lavkarbon klassene.

5. Norgips

Akustikkløsninger:
– EFFEKTIVE, SMARTE OG NOEN GANSKE KULE LØSNINGER I TAKET
Vi viser viktigheten med akustikk også i boliger, og hvordan få et flott og behagelig rom å oppholde seg.

BOLIGAKUSTIKK & DESIGN
Det er mer regelen enn unntaket, at man i kjøkken/allrom og stue har stor takhøyde. Dette gir lys og luft – komfort for øye og sjel. Jo høyere det er til taket, jo lengre tid tar lyden for å dø ut i rommet. Fliser, tregulv og vegger av murstein eller ulike typer av betong er alle harde overflater, som lar lyden i rommet leve i lang tid. Akustikk handler om hvor lang tid lyden bruker på å miste sin energi.
6. Unidrain

Fra slukleverandør til designselskap. Vi tar reisen fra 2003 frem til i dag.
7. Nordan
Presenterer NTech Kvillsfors serien med Extreme lyd egenskaper Rw 60 dB, screen som tilbehør, livskvalitet og bærekraft.8. Prosjektpresentasjon: Ambassaden
Transformasjon av den gamle amerikanske ambassaden i Oslo (arkitekt Eero Saarinen) v/Lund Hagem Arkitekter AS og Atelier Oslo på oppdrag fra Fredensborg Eiendom.
v/Svein Lund, arkitekt og partner, Lund Hagem Arkitekter AS

 

Materialtreff-kursisidene261120-NYMaterialtreff-kursisidene261120-NY 

MERK: Materialtreff er gratis for alle, men påmelding er nødvendig. 

Savner du et tema, ta kontakt med NAL, reidun.granberg.

Les mer om materialtreff i NAL her.

Gratis påmelding

Tilgjengelig til
1. september 2021
ANSVARLIG
Peter Ranås