Tilbake til alle kurs og arrangementer

Materialtreff: Dører, vinduer, belysning, IT/data

Oslo 9. desember 2020
Materialtreff: Dører, vinduer, belysning, IT/data
Frokostmøte
Profesjonalisering
Juridisk Fakultet, Oslo. MAD Arkitekter, foto: Kyrre Sundal. Gjengitt med tillatelse fra MAD.
Velkommen til inspirasjon, faglig påfyll og frokost. Ti kvalitetsleverandører presenterer sine produkter og nyheter spesialtilpasset arkitektbransjen. Møtet avsluttes med at MAD arkitekter presenterer Juridisk Fakultet. Gratis for alle, påmelding er nødvendig.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

PROGRAM:

Kl. 08.00
Registrering og frokost

Kl. 08.15
Velkommen v/NAL

Kl. 08.20
Leverandørpresentasjoner
Hver leverandør får 10 minutter

1.  Limelight AS leverer belysningsløsninger sammensatt av produkter fra anerkjente internasjonale aktører til det norske prosjektmarkedet. Vi jobber blant annet med leverandører som Artemide, XAL, Wever & Ducre, Sattler og GEWISS
2. Krone Vinduer AS er en dansk producent af vinduer og døre, og vores standard er fleksibilitet. Det betyder, at KRONE er løsningen til dit projekt, uanset om du ønsker særlige mål, dybe karme, buede vinduer eller rammer i en helt speciel træsort. Vi har netop lanceret branchens smalleste profil på bare 30 mm, KRONE View, som vil blive præsenteret på Materialtreff.
3.  Nordan AS Tema: Fullstending Frihet
Forretningside: NorDan skal være ledende innen utvikling, markedsføring, produksjon og levering av miljøvennlige og trygge vinduer og dører med tilbehør
4.  Solarlux Scandinavia AB I 30 år har Solarlux stået for produktion af glasfoldedøre, vinterhaver og facadeløsninger i fremragende kvalitet. Vi vil introducere vores produktportefølje og tale om hvordan vores foldedøre og balkonindglasninger kan bidrage til højhusbyggeri. Vi fokuserer på tæthed og martrialevalg ved kystnært byggeri.
5.  Bosvik AS  arbeider med spesial innredning og har i samarbeid med arkitekter utviklet innredning til mange av Norges største signalbygg. Vi har utviklet helt nye innvendige glassveggsystemer for brann, lydkrav og sikkerhetskrav som har spesialinnfestning. Dette er det slankeste brannveggsystemet som er teste og godkjent med treprofiler. Våre kunder er bl.a. skoler, sykehus og andre offentlige bygg med spesialkrav. På NAL vil presentere dette og spileløsninger, samt arkitektutviklet innredning.
6. LOG Utemiljø er en del av LOG AS, og leverer alt til uteområdet: Belysning, beplantningsprodukter, møbler og urbane elementer, espalièr, stålsystemer for kanter og bed, overvannshåndtering, drikkevannsfonter og enda mye mer.
7.  Symetri AS BIM-modellene berikes med stadig mer informasjon. Denne informasjonen kan vi utnytte til å jobbe smartere og mer effektivt.
Møt oss på Materialtreff 19. mars og opplev noen av disse mulighetene:
• Naviate Daylight: dagslysanalyse direkte i BIM-modellen
• Naviate Landuse: arealplanlegging i Revit
Kom innom Symetri-standen for en uformell prat om disse og andre muligheter.
8. Framery er pioner og verdens ledende produsent av pods, telefonbokser og lydisolerte rom for støyproblematikk i åpne kontorlandskap. Våre produkter bidrar til økt produktivitet blant ansatte og en rekke verdensledende bedrifter som Microsoft, Google, Amazon og Tesla er våre kunder. Faktisk har 40 % av alle Forbes 100-selskap en eller flere Framery-bokser hos seg!
9. Graphisoft Norge AS tilbyr innovative og brukervennlige BIM-løsninger for design, konstruksjon og industriell produksjon.

Kl. 10.00: Prosjektpresentasjon: Juridisk Fakultet, Oslo
Les mer om Juridisk Fakultet
v/Torkel Njå, MAD Arkitekter

10.20 Mingling og besøk på stands.

Kl. 11.00 Avslutning

Det tas forbehold om endringer i programmet.

MERK: Materialtreff er gratis for alle, men påmelding er nødvendig. Av hensyn til matsvinn innfører vi fra 2019 en no-show-avgift: Dersom du ikke kan komme og ikke har meldt deg av innen ett døgn før oppstart, fakturerer vi deg kr. 300. Beløpet går uavkortet til Redd Barna.

Savner du et tema, ta kontakt med NAL, reidun.granberg.

Les mer om materialtreff i NAL her.

 

 

Banner-uten-tekst-ALTBanner-uten-tekst-ALT

Jeg ønsker å melde meg på

STED
Arkitektenes Hus
Josefines gate 34
0351 Oslo
VARIGHET
9. desember kl 08.00 til
9. desember kl 11.00
PÅMELDINGSFRIST
2. desember 2020
ANSVARLIG
Reidun Granberg