Tilbake til alle nettkurs

Materialtreff: Dører, vinduer, IT/data (opptak)

9. desember 2020
Materialtreff: Dører, vinduer, IT/data (opptak)
Frokostmøte
MATERIALTREFF
Juridisk Fakultet, Oslo. MAD Arkitekter, foto: Kyrre Sundal. Gjengitt med tillatelse fra MAD.
Velkommen til inspirasjon, faglig påfyll og frokost. Fem kvalitetsleverandører presenterer sine produkter og nyheter spesialtilpasset arkitektbransjen. Møtet avsluttes med at MAD arkitekter presenterer Det juridiske fakultet. Gratis for alle, påmelding er nødvendig.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

PROGRAM:

  

1. Nordan AS Tema: Fullstending Frihet

Forretningside: NorDan skal være ledende innen utvikling, markedsføring, produksjon og levering av miljøvennlige og trygge vinduer og dører med tilbehør

Kontakt Anders Roulund, anders.roulund@nordan.no, tlf  957 97 233

  

2. Bosvik AS  arbeider med spesial innredning og har i samarbeid med arkitekter utviklet innredning til mange av Norges største signalbygg. Vi har utviklet helt nye innvendige glassveggsystemer for brann, lydkrav og sikkerhetskrav som har spesialinnfestning. Dette er det slankeste brannveggsystemet som er teste og godkjent med treprofiler. Våre kunder er bl.a. skoler, sykehus og andre offentlige bygg med spesialkrav. På NAL vil presentere dette og spileløsninger, samt arkitektutviklet innredning.

Kontakt Ole Petter Ohlsen, ole.petter@bosvik.no tlf 917 03 057


3. Norsk Byggtjeneste Miljøvennlig materialvalg med ECOproduct blir enda bedre. ECOproduct metoden kommer fra neste år med vurdering av enda flere miljøområder. Nå også Sirkulærøkonomi og Energiressurser.

Kontakt Jon Vidar Kleppe, jvk@byggtjeneste.no, tlf 928 85 944


 

4. Symetri AS BIM-modellene berikes med stadig mer informasjon. Denne informasjonen kan vi utnytte til å jobbe smartere og mer effektivt.
Møt oss på Materialtreff 9. desember og opplev noen av disse mulighetene:
• Naviate Daylight: dagslysanalyse direkte i BIM-modellen
• Naviate Landuse: arealplanlegging i Revit
Kom innom Symetri-standen for en uformell prat om disse og andre muligheter.

Kontakt Per Ole Otternes, poo@symetri.com, tlf 415 56 454
5. Graphisoft Norge 
Lær mer om hvorfor flertallet av norske arkitekter velger Archicad som sitt BIM-verktøy. Graphisoft Norge tilbyr fleksible lisensløsninger, forutsigbare kostnader og det mest moderne BIM-verktøyet på markedet. Med Archicad trenger du bare ett verktøy fra design til dokumentasjon og du behøver ikke kjøpe pakker og tillegg for å gjøre programmet komplett. Hos Graphisoft tilbyr vi flytende nettverkslisenser slik at flere brukere kan dele på et mindre antall lisenser og dermed spare både tid og penger.

Kontakt Frode Saltkjelvik,  frode@graphisoft.no, tlf 21 55 58 09

 

Prosjektpresentasjon: Det juridiske fakultet, Oslo
Domus Juridica eies av Entra ASA, og er tegnet av Mad arkitekter. Nybygget er på på 21.000 m². Sammen med universitetsanlegget i Karl Johans gate, Kulturhistorisk museum og det gamle Nasjonalgalleriet danner Domus Juridica et harmonisk kvartal i tråd med både klassiske og moderne idealer. Bygget er tegnet som et flerfunksjonsbygg, med utadrettede og varierte næringslokaler i 1. etasje. Domus Juridica er et moderne universitetsbygg, som samtidig passer inn med de historiske og verneverdige byggene i nærheten. Søylene er en nyfortolkning av det klassiske søylemotivet man kjenner til fra historiske universitetsbygg. De gir bygget et karakteristisk uttrykk, samtidig som de markerer inngangen til bygget. 

Kilde: https://mad.no/prosjekter/det-juridiske-fakultet
v/Torkel Njå, MAD Arkitekter

 

Savner du et tema, ta kontakt med NAL, reidun.granberg.

Les mer om materialtreff i NAL her.

 

 

 

Gratis påmelding

Tilgjengelig til
1. april 2021