Tilbake til alle kurs og arrangementer

Trekonstruksjonsdagen 2019

Oslo 4. september 2019
Trekonstruksjonsdagen 2019
Konferanse
Energi og miljø
Årets Trekonstruksjonsdag går av stabelen 4. september på DOGA i Oslo. Dette er en arena for å få med seg det siste fra verden av trearkitektur med både tekniske innovative løsninger, moderne trebruk og prisvinnende arkitektur.
Pris
Early bird - før 12.06.19 NAL, FFT, Tekna og NITO kr 2490,-
Early bird øvrige kr 2990,-
Etter 12.06 NAL, FFT, Tekna og NITO kr 2990,-
Øvrige kr 3490,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Årets Trekonstruksjonsdag har en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører.

Blant andre kommer disse:

Aleph Zero Architects fra Brasil for å presentere Children Village som vant «RIBA International Prize 2018 for the world’s best new building».

Totan Kuzembaev er Russlands fremste tre-arkitekt og presenterer arbeider sammen med samarbeidspartnere i ingeniørfirmaet Idea Statika.

Localarchitecture fra Sveits vant nylig «The 2019 International award for wood architecture» og vil sammen med ingeniøren i Ratio bois Sárl presentere deres innovative konstruksjoner.

Path Architects + Kaiser Group er både arkitekt og entreprenør, og ledende innen bruk av massivtre i fleretasjes bygg i USA. De kommer for å fortelle om sine arbeider; spesielt det 8.etg boligbygget Carbon12 og om det voksende massivtre-markedet i USA.

Det blir også innblikk i spennende europeiske treprosjekter fra Format Engineers (UK), Herman Kaufmann (AUS), GROPUWORK (UK), Mecanoo (NL), m.fl, samt flere nyvinnende treprosjekter fra det amerikanske kontinentet som presenteres av bl.a Undurraga Arquitectos (Chile), Patkau Architects (Canada) og Equilibrium Consulting (Canada).

Ytterligere forelesere oppdateres fortløpende. Les mer her: www.nito.no

NAL tilbyr Trekonstruksjonsdagen 2019 i samarbeid med FBA - Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Treteknisk og Forum For Trekonstruksjoner, som er arrangør.

Foto: NITO

VARIGHET
4. september kl 10:00 til
4. september kl 17:00
PÅMELDINGSFRIST
14. august 2019
ANSVARLIG
Anne Dyve, NITO