Tilbake til alle nettkurs

Aktuelt fra regelverket 2019 (opptak)

25. januar 2019
Aktuelt fra regelverket 2019 (opptak)
Nettkurs
Lovverk
GRATIS FOR MEDLEMMER AV NAL. Minikurs som behandler tre emner; Nyheter fra Plan og bygningsloven v/ Anders Evjenth, Innovative anskaffelser ved KS / NHO og endringer i godkjenningsordningen ved NAL.
Pris
MNAL kr 0,-
Kursdeltaker kr 1200,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Endringer i godkjenningsordningen
Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) vedtok den 13. november en endring i Byggesaksforskriften som gir fagskoleutdannede med praksis mulighet til ansvarsrett for arkitekturprosjektering i tiltaksklasse 2.

Nyheter fra Plan og bygningsloven
Det gjøres stadig endringer, større eller mindre, i Plan- og bygningsloven. Advokat Anders Evjenth fra Advokatfirmaet Hjort DA forteller om hvilke endringer som har kommet og hvilke som nå er på trappene.

Presentasjon av Innovative anskaffelser ved KS / NHO
Innovative anskaffelser handler om å stimulere til høyere grad av kvalitet og innovasjon med fokus på livstidskostnader fremfor pris. Harald Aas ved NHO presenterer hvordan de jobber med å gi plass til nye virksomheter ved å hjelpe med å beskrive behov fremfor løsning i offentlige innkjøp, med særlig fokus på arkitektur- og byggebransjen.

 

OM NETTKURSET AKTUELT FRA REGELVERKET 2019:
Nettkurset er et opptak av kurset ”Aktuelt fra regelverket 2019” som ble holdt 25. januar 2019 i Arkitektenes Hus i Oslo som et mini kurs. Total spilletid er anslagsvis 2 timer. Kurset er gratis for medlemmer av NAL. Når du kjøper kurset, får du tilgang med det samme og faktura kommer i ettertid. Er du medlem kommer ingen faktura! Kurset kan ikke lastes ned, men du kan du gå inn flere ganger og se kurset eller dele det opp i flere fremvisninger.
Rettigheter: Norske arkitekters landsforbund (NAL).
Kjøpet av nettkurs er personlig og knyttet til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med NAL. Ta kontakt med oss for tilbud om firmapris, vi kan gi deg et godt tilbud.

PROGRAM

Ca 20 minutter
Endringer i godkjenningsordningen
v/ Kai Reaver, rådgiver, NAL

Ca 45 minutter
Nyheter fra Plan og bygningsloven
Anders Evjenth, advokat, partner Advokatfirmaet Hjort DA

Ca 45 minutter
Innovative Anskaffelser
Harald Aas, prosjektleder, NHO

 

Illustrasjon: Scanstockphoto

Jeg ønsker å kjøpe kurset

Selges frem til
1. september 2019
ANSVARLIG
Dagny Marie Bakke