Tilbake til alle kurs og arrangementer

Utbyggingsavtaler 2019

Oslo 19. mars 2019
Utbyggingsavtaler 2019
Utbyggingsavtaler er i dag vanlig ved større utbygginger i norske kommuner. Kurset arrangeres av FBA - et samarbeid mellom NITO og Tekna.
Pris
NAL- og FBA-medlemmer kr 4100,-
NITO- og Tekna-medlemmer kr 4600,-
Øvrige kr 5200,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Det finnes ulike varianter av utbyggingsavtaler og kommunenes rolle i gjennomføringen av avtalene er ulike.

I dette kurset setter vi søkelys på lov og forskrift knyttet til utbyggingsavtaler. Praktisk bruk av utbyggingsavtaler belyses med konkrete eksempler fra ulike steder i landet.

Målsetting
Kurset er nyttig både for nybegynnere og viderekomne. I tillegg til grunnleggende kunnskap så blir det gitt en oppdatering på tema utbyggingsavtaler og akseptable planbestemmelser med rekkefølgekrav. Denne kunnskapen er aktuell for både kommuner og private utbyggere.

Målgruppe
Kommunale planleggere, entreprenører og rådgivende ingeniører/arkitekter som arbeider med større utbyggingsplaner, forhandlere hos rådmann, og andre som arbeider med plangjennomføring hvor utbyggingsavtaler er et viktig verktøy, samt private utbyggere og grunneiere som ønsker å utvikle sine eiendommer.

Les mer på NITO's nettsider

Kurset tilbys i samarbeid med Faggruppen for Bygg og anlegg (FBA)/Tekna/NITO, som er arrangør. Påmelding til NITO. NITO's betingelser gjelder.

Last ned program nederst på siden.

STED
Lokalet kommer senere

Oslo
VARIGHET
19. mars kl 09:00 til
19. mars kl 16:30
PÅMELDINGSFRIST
12. mars 2019
ANSVARLIG
Tor Børre Mosland
Status
Påmeldingsfrist er utgått