Tilbake til alle kurs og arrangementer

Materialtreff med tema dører, vinduer, belysning, IT/data

Oslo 9. mai 2019
Materialtreff med tema dører, vinduer, belysning, IT/data
Frokostmøte
Prosjektering
Velkommen til inspirasjon, faglig påfyll og frokost. Ti kvalitetsleverandører presenterer sine produkter og nyheter spesialtilpasset arkitektbransjen. Materialtreffet avsluttes med at interiørarkitekt Heidi Pettersvold Nygaard fra Snøhetta presenterer restaurantprosjektet "Under". Gratis for alle, påmelding er nødvendig.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

PROGRAM

08:00 – 08:30
Frokost

08:30
Velkommen
v/ NAL

08:35 – 10:00
Leverandørpresentasjonene er publisert nederst på siden. Merk at for Steni og Hammerglass ligger en lenke til nettsidene i listen under.

 1. Moelven, Tema: Det er både økonomisk og økologisk riktig å benytte bærekraftig trematerialer i prosjektmarkedet.
  Redusert miljøpåvirkning - når byggematerialene er blitt giftfrie, vil sirkulært kretsløp være neste steg i utvikling av bransjen
 2. Steni
  -viser en ny Designgenerator som gjør at du kan prøve ut over 100 ulike grafiske mønstre, farger og strukturer på ulike typer bygg. Dette gjør at du kan vurdere uttrykk ekstremt raskt før du starter med BIM-modellering. Deretter viser Steni markedet mest tidsbesparende og fleksible BIM-moduler for Revit og ArchiCadfasader
  https://steni-pattern-generator.herokuapp.com/
  https://www.steni.no/bim
 3. Sg Armaturen
  Norsk belysningsleverandør med utvikling og produksjon i Lillesand og Odense. Tunable white og ny standard innenfor downlights.
 4. Krone Vinduer
  er en dansk producent af vinduer og døre, som har eksisteret siden 1953. Vi har fokus på fleksibilitet og designfrihed, og vi skaber kompromisløs arkitektur. Krone Vinduer vil præsentere løsninger på de udfordringer, som arkitekter og bygherrer ofte står overfor når de projekterer.
 5. Nordan
  1. NorDan skal være ledende innen utvikling, markedsføring, produksjon og levering av miljøvennlige og trygge vinduer og dører med tilbehør.
  2. Perfekt samspill
 6. Hammerglass
  som Innbrudd/vandal/skudd og eksplosjonsskydd for eiendom.
  https://www.hammerglass.no/
 7. MagnorVinduet
  Vi vil ha fokus på levetidskostnad og vise aluminiumsvinduer med innvendig tre, som har estimert levetid 60 år. Vareprøver av vinduene vil både være med malt furu innvendig og med eik.
 8. Lite Norge AS – LED lys for alle formål 
  Presentere vår nye indirekte armatur som er resirkulerbar og mulighet for styring av fargetemperatur. Vil også vise noen dekorative armaturer der vi tar vekk ledningen og bruker wire som strømføring. Utviklingen videre med LED – hvor går vi sammen?
 9. Norsk Byggtjeneste AS
  Byggtjeneste Portalen - Miljøvennlige materialvalg.
  Ett digitalt oppslagsverk på lover og regler, ECOproduct for miljøvennlig materialvalg og dokumentasjon på byggevarer i BIM modellene.
 10. Lyskomponenter AS
  -er totalleverandør innen belysning. Vi viser bruk av dekorativ belysning innendørs og utendørs. Hvordan skape kreative løsninger med LED-striper og hvilke muligheter en har. 

10:00 – 10:30
Prosjektpresentasjon: "Under" av Snøhetta.
Presentasjon v/interiørarkitekt Heidi Pettersvold Nygaard, Snøhetta.
https://snohetta.com/projects/428-under-europes-first-underwater-restaurant

Det legges opp til mingling og mulighet for spørsmål til leverandører.

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Illustrasjon: "Under" arkitekter Snøhetta, foto: Ivar Kvaal

MERK: Materialtreff er gratis for alle, men påmelding er nødvendig. Av hensyn til matsvinn innfører vi fra  2019 en no-show-avgift: Dersom du ikke kan komme og ikke har meldt deg av innen ett døgn før oppstart, fakturerer vi deg kr. 300. Beløpet går uavkortet til Redd Barna.


Savner du et tema, ta kontakt med NAL, reidun.granberg.

Les mer om materialtreff i NAL her.

bilde

 

STED
Arkitektenes Hus
Josefines gate 34
0351 Oslo
VARIGHET
9. mai kl 08.30 til
9. mai kl 10.30
PÅMELDINGSFRIST
8. mai 2019
ANSVARLIG
Reidun Granberg
Status
Påmeldingsfrist er utgått