Tilbake til alle kurs og arrangementer

Materialtreff med tema byggevare, fasade og tak

Oslo 15. mars 2019
Materialtreff med tema byggevare, fasade og tak
Frokostmøte
Prosjektering
Velkommen til inspirasjon, faglig påfyll og frokost. Ti kvalitetsleverandører presenterer sine produkter og nyheter spesialtilpasset arkitektbransjen. Møtet avsluttes med en prosjektpresentasjon.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Materialtreff er en serie frokostmøter hvor en rekke kvalitetsleverandører inviteres til å presentere sine produkter og nyheter. Vi spanderer en god frokost og kaffe, og vi setter selvfølgelig av tid til mingling på slutten av møtet.

PROGRAM

08:00 – 08:30
Frokost

08:30
Velkommen
v/ NAL

08:35 – 10:00
Foretaks og produktpresentasjoner

Leverandører

1. Moelven
Tema: Det er både økonomisk og økologisk riktig å benytte bærekraftig trematerialer i prosjektmarkedet.

2. Steni AS
Revolusjonerende nye BIM elementer for fasadetegning!
Steni viser BIM elementer som kan spare deg for 50% av tiden ved fasadetegning i Revit eller ArchiCad. One touch for å skifte formater, farger og glansgrader. Reduser risiko og vinn tid ved automatisk generering av materiallister. Øk sjansen for å vinne arkitektkonkurranser, samtidig som du frigjør tid til betalte oppdrag.

Presentasjon via nettsider:
https://www.steni.no/bim

https://steni-pattern-generator.herokuapp.com

3. Hardstuff
Tema: Bamboo X-treme™ - termobehandlet bambus til kledning/fasade. Den unike produksjonsprosessen av sammenpressede bambusfiber resulterer i et produkt med ekstrem stabilitet og høyest mulige brannklasse (B-S1,d0), uten noen form for impregnering. Bamboo-Xtreme er dessuten mer enn dobbelt så hardt som eik og holder bruksklasse 4 (dvs den ikke råtner). Robusthet og bærekraft i en estetisk tiltalende pakke.

4. Weber/Saint-Gobain Byggevarer AS
Weber er Norges største leverandør av murte og pussete overflater til alle typer bygg. Kombinasjonen av to-trinns tetting og en pusset fasade gir en estetisk, fleksibel og moderne løsning tilpasset krav til miljø, klima og holdbarhet. Et pusset ventilert klimaskall i kombinasjon med ioslasjonsløsninger er morgendagens løsning for alt fra rehab av 60-tallets betong-til fremtidens KL-tre konstruksjoner.

5. BMI Group Norge
Fokus i presentasjon vil være: flate tak og viktighet av gode løsninger

6. Cembrit AS med fokus på følgende:
Nytt produkt: Cembrit Patina Rough er en ny og rustikk fibersementplate med røff og naturlig overflate. Overflaten har gjennomgått naturlige prosesser som gir fasaden et spennende uttrykk og kan minne litt om eldgammel sandstein. Hver plate er unik, hvilket betyr at Cembrit Patina Rough har en naturlig og subtil variasjon i farge og tekstur, som om den skulle vært skapt av naturen.

Nyhet vedr formater:
Cembrit Small Module er ganske enkelt mindre versjoner av våre Cembrit fasadeplater. De mindre formatene er enklere å montere, og lettere å håndtere enn større formater. Uendelige designmuligheter I tillegg til den enkle monteringen, tilbyr de mindre formatene også flere designmuligheter. Monteringen av Cembrit Small Module følger de samme retningslinjene som Cembrit fasadeplater i full størrelse, noe som gjør det mulig å kombinere fasadeplater i full størrelse med plater i små formater. Mulighetene er uendelige - her kan fantasi og kreativitet få fritt spillerom.

7. Hammerglass AB
Fokus på bruksområder av uknuselige glassløsninger innom infrastruktur og eiendom.

8. Modena Gruppen
Keramisk eller foredlet naturstein, ventilerte fasadesystemer med fleksible materialer og full designfrihet. Modena viser enkelheten og funksjonene bak de ulike fasadeløsningene.

9. Aurubis Finland Oy
Focus on: "Natural changing and the patination of the copper. Aurubis taylor- made solutions for the patination".

10. Geberit
Fokus i presentasjonen: "Geberit Pluvia takavvanning med heverteffekt. Pålitelig, økonomisk og med maksimal designfrihet for arkitekter."

10:00 – 10:30 
Prosjektpresentasjon: Spikkestad kirke og kultursenter
Bygget som har fått navnet TEGLEN, inneholder kirke, livssynsnøytrale seremonirom og kulturhus med kafé samt kontorer. Arkitekter er Einar Dahle Arkitekt MNAL og Hille Melbye Arkitekter AS 
Presentasjon ved prof.em. Einar Dahle, arkitekt MNAL

Det legges opp til mingling og mulighet for spørsmål til leverandører.

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Illustrasjon: Spikkestad kirke, arkitekt Einar Dahle og Hille Melbye, foto Jiri Havran

MERK: Materialtreff er gratis for alle, men påmelding er nødvendig. Av hensyn til matsvinn innfører vi fra  2019 en no-show-avgift: Dersom du ikke kan komme og ikke har meldt deg av innen ett døgn før oppstart, fakturerer vi deg kr. 300. Beløpet går uavkortet til Redd Barna.

 

Savner du et tema, ta kontakt med NAL, reidun.granberg@arkitektur.no.

Les mer om materialtreff i NAL her.

STED
Arkitektenes Hus
Josefines gate 34
0351 Oslo
VARIGHET
15. mars kl 08:30 til
15. mars kl 10:30
PÅMELDINGSFRIST
14. mars 2019
ANSVARLIG
Reidun Granberg
Status
Påmeldingsfrist er utgått