Tilbake til alle nettkurs

Aktuelt fra regelverket 2019 (direkte strømming)

25. januar 2019
Aktuelt fra regelverket 2019 (direkte strømming)
Nettkurs
Lovverk
GRATIS FOR MEDLEMMER AV NAL. Minikurs som behandler tre emner; Nyheter fra Plan og bygningsloven v/ Anders Evjenth, Innovative anskaffelser ved KS / NHO og endringer i godkjenningsordningen ved NAL.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 1200,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Endringer i godkjenningsordningen
Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) vedtok den 13. november en endring i Byggesaksforskriften som gir fagskoleutdannede med praksis mulighet til ansvarsrett for arkitekturprosjektering i tiltaksklasse 2.

Nyheter fra Plan og bygningsloven
Det gjøres stadig endringer, større eller mindre, i Plan- og bygningsloven. Advokat Anders Evjenth fra Advokatfirmaet Hjort DA forteller om hvilke endringer som har kommet og hvilke som nå er på trappene.

Presentasjon av Innovative anskaffelser ved KS / NHO
Innovative anskaffelser handler om å stimulere til høyere grad av kvalitet og innovasjon med fokus på livstidskostnader fremfor pris. Harald Aas ved NHO presenterer hvordan de jobber med å gi plass til nye virksomheter ved å hjelpe med å beskrive behov fremfor løsning i offentlige innkjøp, med særlig fokus på arkitektur- og byggebransjen.

Minikurs, gratis for NAL-medlemmer, men krever påmelding.

Både deltakere i sal og deltakere på strømming får tilgang til opptakene etter kurset. Når du kjøper kurset kan du følge strømmingen i samtid eller se opptakene etter kurset. Opptakene blir publisert innen en uke. Du kan du gå inn flere ganger og se kurset eller dele det opp i flere fremvisninger. Nettkurset er personlig, knyttet til den påmeldte. Fremvisning for grupper kan kun skje etter avtale med NAL. Ta kontakt med oss for tilbud om gruppepris, vi kan gi deg et godt tilbud.

 

PROGRAM:


0900 – 0905
Velkommen v/ Dagny Marie Bakke, prosjektleder, Fagavdelingen NAL

09.05 - 09.20
Endringer i godkjenningsordningen
v/ Kai Reaver, rådgiver, NAL

09.20 – 10.00
Nyheter fra Plan og bygningsloven
Anders Evjenth, advokat, partner Advokatfirmaet Hjort DA

10.00 - 10.45
Innovative Anskaffelser 
Harald Aas, prosjektleder, NHO

1100 – Slutt

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Illustrasjon: Scanstockphoto

Selges frem til
25. januar 2019
ANSVARLIG
Dagny Marie Bakke
Status
Påmeldingsfrist er utgått