Tilbake til alle kurs og arrangementer

Svensk materialtreff: Tre som bærekraftigt byggematerial

Oslo 29. november 2018
Svensk materialtreff: Tre som bærekraftigt byggematerial
Frokostmøte
Inspirasjon
Dette materialtreffet arrangeres av NAL i samarbeid med Business Sweden. Du møter svenske kvalitetsleverandører innen tre og bærekraftige produkter. Møtet avsluttes med en prosjektpresentasjon av Kiruna 4-ever ved Ghilardi + Hellsten. Gratis for alle, påmeldinger er nødvendig.
Pris
MNAL kr 0,-
Øvrige kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Kom på frokostmøte 29. november, møt produsenter og lær mer om svenske produkter.

Våre materialtreff er en møteplass mellom leverandører og deg som arkitekt, interiørarkitekt eller landskapsarkitekt. Her får du mulighet til å skaffe deg oversikt fra mange ulike leverandører på kort tid, mens du nyter en god frokost.

NAL ønsker velkommen i samarbeid med Business Sweden og Sveriges ambassad.


PROGRAM

08:00 – 08:30
Frokost

08:30 Velkommen
v/Business Sweden/NAL

08:35 – 10:00
Foretaks og produktpresentasjoner 

 1. Derome
  Nordens største familieeide treindustri: «Med tre bygger vi fremtiden».
 2. Nordskiffer
  Nordskiffer har vært aktiv i hele Skandinavia siden 2005. Bedriften er agent for flere varianter plater for fasader og tak. Platene kommer fra nøye utvalgte leverandører. Kvalitet, miljøvern og sosial bærekraft er nøkkelord og høye krav stilles både på i egen produksjon og hos leverandørene. Tilbudet av naturfasader med en enkel montering og en vekt på 25 kg / m2 har revolusjonert det svenske fasademarkedet, og trenden stiger jevnt.
 3. Södra Bygningssystemer
  Södra er en erfaren aktør i skogsindustrien som nå tar steget inn i bygge markedet for sammen med kunder og samarbeidspartnere å utvikle nye produkter og tjenester. Basen er krysslimt kjerneved, men Södra ønsker å utvikle flere produkter som trengs for å bygge høyt i tre. Södra bruker trevirke fra sine 51 000 skogseiere i Sør-Sverige. Dette betyr at den produseres med stor omhu og respekt for naturen.
 4. OrganoWood AB
  OrganoWood® er miljøklassifisert trevirke modifisert med silisium, noe som gir lang holdbarhet og en vakker, sølvgrå nyanse. Den patenterte teknologien gir trerot og flammevern og skaper en vannavvisende overflate. OrganoWood®s teknologi er basert på vitenskapelige gjennombrudd i metoder for modifisering av biofiber. OrganoWood®s trebeskyttelsesprodukter var de første i Sverige som ble tildelt Miljøvernstyrelsens Miljømerking "God Miljøvalg". Treet er vurdert av Sunda Hus og anbefalt av svensk byggematerialevurdering. Alle stoffer i OrganoWood®-produkter er giftfri og kan resirkuleres.
 5. Göthes Industribeslag AB
  Göthes Industribeslags forretningskonsept er å markedsføre og lagre mekaniske og automatiserte funksjonelle løsninger innen lås, beslag og sikkerhetsprodukter til den skandinaviske OEM-bransjen, dvs. dør-, vindu- og fasadeindustrien.
 6. Edvardssons i Bredbyn AB
  Edvardssons i Bredbyn AB er et tømrerfirma som startet i 1947. I dag jobber firmaet hovedsakelig med tre produktlinjer – emballasjefremstilling til eksportindustrien, firmaets eget merke "Crescendo System" som består bord- , sitteplassmøbler og gulv for offentlige miljøer.
 7. Tantum – følelse for tre
  Tantum er produsert av Träteknik AB - et snekkerfirma, som siden 1973 har levert komplette løsninger for krevende bruk i offentlige miljøer. I tillegg til Tantum-kjøkkenet, lager vi eksklusive spesialmøbler til hoteller, restauranter og flyplasser samt tre møbler til transportkjøretøy. Felles fokus er på kvalitet, ekte tre og solid håndverk.
 8. LGB Timmerhus
  Spesialiteten er massive tregulv, lister og foring som bedriften har produsert fra 1700-tallet og framover, samt furu- og granpanel.

10:00 – 10:30 
Prosjektpresentasjon:  Kiruna 4-ever
v/ Ghilardi + Hellsten arkitekter

Kl. 10.30 - 11:00
Det legges opp til mingling og mulighet for spørsmål til leverandører.

Det tas forbehold om endringer i programmet.
Illustrasjon: Kiruna Development Plan, Ghilardi + Hellsten Arkitekter

 

Collage logiCollage logi

 

Materialtreffet arrangeres i sambeid med Business Sweden og Sveriges ambassad.

 

 

logi amb og tradelogi amb og trade

 

STED
Arkitektenes Hus
Josefines gate 34
0351 Oslo
VARIGHET
29. november kl 08:30 til
29. november kl 11:00
PÅMELDINGSFRIST
28. november 2018
ANSVARLIG
Reidun Granberg
Status
Påmeldingsfrist er utgått