Tilbake til alle kurs og arrangementer

Oslo Future Living 2018

Oslo 23. mai 2018
Oslo Future Living 2018
Konferanse
Energi og miljø
Estate Media, Multiconsult og NAL ønsker velkommen til Oslo Future Living – en festival om bærekraftige, smarte og fremtidsrettede byer. På Oslo Future Living diskuteresi teknologi, kapital, bærekraft og politikk i fremtidens byer.
Pris
Ordinær pris eks MVA kr 3950,-
Wildcard kr 1490,-
Medlemmer av NAL kr 2750,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Digitale, grønne byer
Vi lever i et stadig mer digitalt og globalt samfunn. Byer utvikles og fortettes parallelt med en befolkningsvekst som krever fokus på bærekraft og kvalitet. Ny teknologi og innovative løsninger vil gjøre byene grønnere og smartere, og skape disruptive trender i tillegg til nye forretningsmodeller, arbeidsmetoder og selvsagt risikofaktorer.

Krever at vi tenker nytt
Hvilke trusler og muligheter innebærer det digitale skiftet? Hvordan kan vi lage smarte og bærekraftige byer, og samtidig skape innovasjon miljømessig, sosialt, digitalt og politisk?
Et endret konkurransebilde krever at politikere og næringslivsledere tenker nytt. Hvem tar ansvar for en god klimapolitikk, innovativ byutvikling, bærekraftige forretningsmodeller og morgendagens energiløsninger i bygg?

Nytenkning gir fortrinn
En bærekraftig byutvikling er avgjørende for å løse klimautfordringer, men nytenkning og innovasjon i fremtidens byer og bygg vil også skape økonomiske fordeler for næringsliv og velferdsvekst for Norge. Større fokus på nye trender og mer konkrete bærekraftige grep vil lønne seg for alle!

Se program og les mer her

Konferansen tilbys i samarbeid med Estate Kunnskap, som er arrangør. Påmelding direkte til Estate. Spesialpris for NAL-medlemmer.

STED
Salt
Langkaia 1
Oslo
VARIGHET
23. mai kl 09:00 til
23. mai kl 16:00
PÅMELDINGSFRIST
16. mai 2018
Status
Påmeldingsfrist er utgått