Tilbake til alle kurs og arrangementer

Brød & Miljø: Befaring på Brynseng skole

Oslo 9. juni 2017
Brød & Miljø: Befaring på Brynseng skole
Frokostmøte
Energi og miljø
På vårens siste Brød & Miljø får du en omvisning på Brynseng skole, som en del av dag 2 på årets FutureBuilt-konferanse.
Pris
MNAL kr 0,-
Kursdeltaker kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Brynseng skole bygges med en solcellefasade på 1000 kvadratmeter og vil bli et nesten nullenergibygg (nNEB). På vårens siste Brød & Miljø får du en omvisning på Brynseng skole, som åpner for elever til skolestart høsten 2017. Frokostmøtet er en del av dag 2 på årets FutureBuilt-konferanse.

Brynseng skole er en ny barneskole i bydel Østensjø og et av forbildeprosjektene i FutureBuilt. Skolen er en fire-parallell barneskole med elever fra 1. til 7. trinn, med plass til 840 elever og rundt 110 ansatte. Undervisningsbygg Oslo KF har erfaring fra over 20 passivhusprosjekter, og har økt ambisjonene for Brynseng skole for å oppnå fremtidige energikrav om nesten-nullenergibygg.

Store arealer med bygningsintegrerte solceller i fasaden og en godt isolert, gjennomskinnelig fasade i flerbrukshallen som viser aktiviteten i hallen formidler miljøsatsingen også utad. Skolen ligger rett ved Brynseng T-banestasjon, det etableres et nytt gang- og sykkelfelt og mange sykkelparkeringsplasser.

 

 

PROGRAM

08.00
Oppmøte Brynseng skole
Frokost. Registrering for de som skal delta på Rullende seminar som en del av FutureBuilt-konferansen. 

08.30
Velkommen v/ NAL/FutureBuilt

08.35
Et grønt og urbant skolebygg
v/ Bodil Motzke, miljørådgiver Undervisningsbygg

08.50
Miljøtiltak som arkitektonisk element
v/ Ida Hexeberg, HRTB AS Arkitekter

09.15
Befaring
Omvisning på skolen i grupper

10.00
Takk for i dag. De som skal delta på Rullende seminar, går til bussene.

Illustrasjon: Brynseng skole. Foto: HRTB Arkitekter

Praktisk informasjon om frokostmøtet
Brød & Miljø er gratis og åpent for alle, men påmelding er nødvendig. Dette frokostmøtet arrangeres som en del av FutureBuilt-konferansen 2017 og påmelding til frokostmøtet skjer via FutureBuilts nettsider. Ved å trykke på knappen "Jeg ønsker å melde meg på" vil du komme direkte til siden for påmelding til frokostmøtet. Meld deg på nederst på siden. Oppmøte på Brynseng skole, Brynsengfaret 8-12, 0667 Oslo (rett ved Brynseng t-bane)

Merk: Dette frokostmøtet vil ikke bli direktestrømmet. Påmelding gjennom FutureBuilts nettsider

Ønsker du å delta på resten av programmet til Rullende seminar?
Frokostmøtet på Brynseng skole er også første del av programmet til Rullende seminar, dag 2 av FutureBuilt-konferansen. Etter frokostmøtet på Brynseng skole, går turen videre til de klimavennlige boligene i Ulsholtveien 31 på Furuset, Kistefossdammen barnehage i Heggedal og Holmen svømmehall. Merk at det er egen påmelding om du ønsker å delta på Rullende seminar. 
Følg denne linken for program og påmelding til Rullende seminar

Offentlig kommunikasjon:
Brød & Miljø er månedlige frokostmøter som arrangeres av NAL i samarbeid med Statsbygg, FutureBuilt, Innovasjon Norge, Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Direktoratet for byggkvalitet (DIBK), Bygg21 og Husbanken.

STED
Brynseng skole
Brynsengfaret 8-12
0667 Oslo
VARIGHET
9. juni kl 08:00 til
9. juni kl 10:00
PÅMELDINGSFRIST
8. juni 2017
ANSVARLIG
Iselin Ekman
Status
Påmeldingsfrist er utgått