Tilbake til alle kurs og arrangementer

Materialtreff - frokostmøte med faglig påfyll

Oslo 15. juni 2017
Materialtreff - frokostmøte med faglig påfyll
Frokostmøte
Prosjektering
Velkommen til inspirasjon, faglig påfyll og frokost. Ti kvalitetsleverandører presenterer sine produkter og nyheter. Øystein Rø, Transborder Studio, avrunder med å presentere vinnerutkastet til nytt tilbygg til Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter, HL-senteret, Villa Grande på Bygdøy.
Pris
kr 0,-
kr 0,-
Les mer om kurset Skjul mer om kurset

Frokostmøtet starter med at vi får hilse på og høre om kvalitetsleverandører som kommer for å presentere sine nyheter spesialtilpasset arkitektbransjen.

Øystein Rø avslutter møtet med å presentere”Mino”, vinnerutkastet til HL-senteret på Bygdøy. Transborder vant enstemmig etter en begrenset plan- og designkonkurranse for utvidelse av senteret. 

Vi lodder ut en gratis plass på Arkitekturdagen 2017 på slutten av møtet. For å være med i trekningen må du være påmeldt og tilstede.

Materialtreff er en serie frokostmøter hvor en rekke kvalitetsleverandører inviteres til å presentere sine produkter og nyheter. Vi spanderer en god frokost og kaffe, og vi setter selvfølgelig av tid til mingling på slutten av møtet.

Materialtreff er gratis og åpent for alle interesserte, men krever påmelding.


Illustrasjon: Tilbygg til HL-senteret, Transborder Studio

 

STED
Arkitektenes Hus
Josefines gate 34
0351 Oslo
VARIGHET
15. juni kl 08:30 til
15. juni kl 11:00
PÅMELDINGSFRIST
14. juni 2017
ANSVARLIG
Birgitte Skjerve
Status
Påmeldingsfrist er utgått